BEATLES 08-10-2022

zaterdag 08 oktober / 12:00 - 18:00 uur

Zaterdag 8 oktober a.s. is het weer zover. Na twee jaar coronastilte organiseert T’plein in hartje Roosendaal op het Tongerloplein voor de 6e keer een BEATLESDAG. Het jaarlijkse evenement betreft opnieuw een combinatie van een knusse Beatlesmarkt met verrassende live muziek. Aanvang: 12.00 uur. Einde: 18.00 uur.

 

Beatlesmarkt

Een beperkt aantal trouwe en vaste standhouders verzorgt een gevarieerde en interessante Beatlesmarkt waar (die hard) fans en verzamelaars probleemloos aan hun trekken komen in hun zoektocht naar singletjes, ep’s, lp’s, cd’s, dvd’s, boeken, posters, foto’s en tal van andere verzamelobjecten. De ervaring leert dat veel bezoekers van Beatlesmarkten en –beurzen in Roosendaal vonden waar ze al lang naar op zoek waren. Een aanrader dus!

 

Live muziek

Het is misschien best even wennen: luisteren naar in het Nederlands vertaalde Beatlessongs. Welnu, het went snel wanneer het gedaan wordt door de Roosendaalse zanggroep PuurSzang. Het doel van deze groep is om zelfgeschreven vertellijnen van liedjes te voorzien. Zo speelde PuurSzang enige tijd geleden met veel succes de voorstelling ‘Eleonor Rigby – een Beatles popstory’. Een aantal van deze liedjes is op 8 oktober a.s. te beluisteren. Het optreden is van 15.30 tot 16.00 uur.

De muzikale finale wordt dit keer verzorgd door een Beatles-tribute-band o.l.v. Paul Rampaart. Zoals altijd passeert een groot aantal Beatlessongs de revue, wordt het weer meezingen uit volle borst en is iedereen van volop genieten van Beatlesmuziek verzekerd. Aanvang: 17.00 uur. Einde: 18.00 uur.

bezoek de website