BEATLES

zaterdag 06 oktober / 12:00 - 18:00 uur

Na het succes van de vorige jaren presenteert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo op zaterdag 6 oktober 2018 op het Tongerloplein (voor de vierde keer): BEATLES. Hiermee staat hét cultuurplein van Roosendaal weer in het teken van de Fab Four met een Beatlesmarkt, veel live muziek en nog veel meer. BEATLES begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

 

Jong en oud
De wereld van de (pop)muziek veranderde met de muziek van The Beatles uit het Engelse Liverpool. En wie denkt dat de muziek van deze legendarische groep latere generaties muziekliefhebbers niet aanspreekt, komt bedrogen uit. Want nog steeds neemt het aantal fans wereldwijd toe. Op beurzen, evenementen, als ook bij optredens van sir Paul McCartney, bestaat het publiek uit jong en oud. Kortom, de Beatles zijn nog net zo actueel, gewild en populair als in de jaren ‘60!

 

Beatlesmarkt
Wie op zoek is naar een oud singletje, LP, CD, DVD, dan wel muziek zoekt van de individuele Beatles of wellicht al langere tijd een bepaald boek over deze legendarische band op het verlanglijstje heeft staan, moet zeker een bezoek brengen aan de Beatlesmarkt. Diverse gespecialiseerde standhouders zijn op het Tongerloplein aanwezig.

 

Live muziek
Op het podium achter de St. Jan wordt v.a. 15.45 uur live opgetreden. Dat gebeurt in eerste instantie met de a capella groep Lad’s Sing. Daarna volgt het optreden van de tributeband All McCartney. De ‘grande finale’ wordt verzorgd door niemand minder dan Sebas Honing & Friends. De groep speelt uiteraard een groot aantal hits van toen.

 

Programma
– 12.00-18.00 uur : Beatlesmarkt
– 14.45-15.15 uur : Lad’s Sing
– 15.45-16.30 uur : All McCartney
– 17.00-18.00 uur : Sebas Honing & Friends

 

Kijk voor de laatste, actuele info regelmatig op deze website en/of breng een bezoek aan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/tpleinroosendaal/?ref=bookmarks

bezoek de website