Bevrijdingsfestival 2023

vrijdag 05 mei / 15:00 - 22:00 uur

Bevrijdingsfestival Roosendaal viert de vrijheid met een spectaculaire line-up en activiteiten voor jong en oud!

 

Het Bevrijdingsfestival Roosendaal belooft weer een onvergetelijke dag vol muziek en vermaak te worden. Op 5 mei 2023 zowel het Tongerloplein als het Emile van Loonpark omgetoverd tot bruisende festivaltrefpunten. Dit gratis toegankelijke evenement biedt een unieke gelegenheid om samen te komen en de vrijheid te vieren.

 

TONGERLOPLEIN

Op het Tongerloplein kunnen festivalgangers genieten van een veelzijdige line-up met lokale talenten die hun muzikaliteit laten zien. O.a.: 5 Times Rock, One Revolution Band en Jick Munro & the Amazing Laserbeams. Het Tongerloplein biedt tevens vermaak voor het hele gezin. In de Bevrijdingsfestival. In de kidscorner kunnen spellen gespeeld worden en zijn er een springkussen, een schminkhoek en verschillende knutselactiviteiten. Onder het thema ‘Wat betekent vrijheid voor jou?’ nodigt kunstenaar Benjamin Scheltema de bezoekers uit om stil te staan bij de betekenis van vrijheid en dankbaarheid voor de vrijheid die jaarlijks op 5 mei gevierd wordt.

 

EMILE VAN LOONPARK

In het Emile van Loonpark staat het DJ-geweld centraal. Bezoekers kunnen genieten van de energieke sets van de lokale DJ’s Gijs Padding, Onrust & Kluin, DJ Paul B2B YLF, Djodje Angle en Qynn. Als kers op de taart zal het wereldwijd befaamde DJ-collectief ChildsPlay het park doen daveren met hun unieke mix van beats en melodieën. Met maar liefst 81 miljoen streams per jaar en een verzameling van meer dan 25 gouden en platina platen, behoort ChildsPlay nl. zonder twijfel tot de absolute wereldtop.

 

Meer weten? Kijk dan op https://bevrijdingsfestivalroosendaal.nl/

bezoek de website