MUZIEKVERENIGING ROOSENDAAL 09-07-2022

zaterdag 09 juli / 15:00 - 18:00 uur

Op 9 juli 2022 is het dan eindelijk weer zover! Onder het motto ‘Summer Shout-out’ laat Muziekvereniging Roosendaal weer van zich horen op het Tongerloplein. Na twee jaar kan dit evenement eindelijk weer plaatsvinden en om die reden zet de vereniging in op een spectaculaire middag met mooie en leuke optredens! 

Drie orkesten van de vereniging, te weten de Young Band, de Concertharmonie en het Variatieorkest, geven elk een concert met eigen repertoire.

De muziekvereniging heeft een aantal mooie en bijzondere elementen toegevoegd. Ten eerste zijn er onder het motto Play Along een aantal gelegenheidsmuzikanten toegevoegd. Muzikanten die interesse hebben om mee te doen met een orkest of die vroeger in een orkest hebben gespeeld en weer mee willen doen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de repetities en het optreden op 9 juli.

Daarnaast staan als special guests Julia Schutten en Nienke Consemulder op het podium. Dit zijn twee jonge topzangeressen van Roosendaalse bodem die beide al veel van zich hebben laten horen.

Aanvang: 15.00 uur. Einde: 18.00 uur.

Kijk voor meer info over MuziekverenigingRoosendaal op: www.muziekverenigingroosendaal.nl