Roosendaal voor Jou LIVE!

zondag 09 juni / 13:00 - 20:00 uur

Stichting Social Klus organiseert op 9 juni van 13.00u tot 20.00u op het Tongerloplein het benefietspektakel Roosendaal voor Jou LIVE! Een manier om vrijwilligerswerk in de gemeente Roosendaal in het zonnetje te zetten en vrijwilligers te bedanken voor hun mooie werk. Alle inwoners zijn welkom en vrijwilligers zijn onze VIPS!

  • Voor vrijwilligers is er een speciaal VIP-uurtje om 12.00u. De Talisman, de geluksbrenger van Roosendaal, wordt hierin ook uitgereikt en krijgt daarmee een nieuwe ontvanger. Ben jij ook benieuwd welke stichting of vereniging dat wordt?
    Meld je aan voor 6 juni via www.roosendaalvoorjoulive.nl/inschrijven.
  • Wat is een festival zonder muziek?

  • Maar liefst zeven lokale en regionale bands staan vanaf 13.30u te popelen het podium te betreden.
    Er wordt tot 20.00u gespeeld. De line-up zie je terug op de speciale website www.roosendaalvoorjoulive.nl
  • We introduceren de Socialympics!

  • Namens je stichting of vereniging ga je met een team van vijf personen strijden voor goede doelen. Zo doen we direct iets terug voor de maatschappij! Met leuke en uitdagende spellen gaan jullie onderling de uitdaging aan. Wie ontvangt de eeuwige roem van winnaar te worden van deze eerste Socialympics? Meld je team aan voor 30 mei.
  • Door alleen al te komen kijken en een drankje te bestellen doe jij ook al mee met dit benefietfestival. Een deel van de drankomzet komt namelijk ook ten goede van de donaties.

Je leest alles over het festival op www.roosendaalvoorjoulive.nl.

Zien we jou op 9 juni? Dit wil je niet missen!

bezoek de website