SOULspektakel

zaterdag 15 september / 16:00 - 23:00 uur

Voor het eerst vindt op het Tongerloplein in Roosendaal een heus soulspektakel plaats. Het besluit van T’plein om een muziekfestival aan soul te wijden, kon niet uitblijven. Velen hebben dit genre immers in hun harten gesloten. Daarom worden er door de bands en de DJ’s met hun hele soul en zaligheid veel klassiekers gespeeld uit vooral de jaren ’60 en ’70. Een meer hedendaagse opvatting van soul daarbij is overigens niet uitgesloten.

 

Compleet programma

Wanneer om 16.00 uur de 2DJS Joep en Robert het spits afbijten, kan het publiek een compleet en gevarieerd programma tegemoet zien. De DJ’s laten ook in de pauze van zich horen en verzorgen tevens de afterparty in de Moriaan. Wat de live-bands betreft heeft T’plein twee gerenommeerde soulformaties op het programma staan. Om te beginnen: Capital S uit Delft. Deze twaalfkoppige soulformatie begint om 19.30 uur en staat bekend om de spektaculaire show die gegeven wordt. Do Re Mi Fa Soul o.l.v. Bert van Uffelen staat garant voor een spetterende finale. Toen T’plein hem vroeg of hij aan het Soul Spektakel een bijdrage wilde leveren, hoefde hij daar als soul liefhebber pur sang niet lang over na te denken. Het repertoire brengt het publiek dan ook volledig terug naar de tijd waarin soul de wereld veroverde. Do Re Mi Fa Soul begint om 21.30 uur met het optreden.

 

Kijk voor de laatste, actuele info regelmatig op deze website en/of breng een bezoek aan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/tpleinroosendaal/?ref=bookmarks

bezoek de website