TONGERLO KERST ROOSENDAAL

zondag 17 december / 13:30 - 18:30 uur

Kerstmis… de tijd van gezelligheid; kerstbomen, licht, samen; muziek, zingen, de Kerstman; warme chocomelk, glühwein. En al deze ingrediënten het liefst knus met familie, gezin en/of vrienden. T’Plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo organiseert een gezellige kerstmiddag voor het hele gezin op zondag 17 december a.s. Natuurlijk op het meest knusse plein van Roosendaal, het Tongerloplein.

Voor de kinderen is er volop vertier. Er staat een heus licht- en geluidgevend springkussen in de vorm van een enorme iglo. Wanneer zij moe zijn van het springen is er de mogelijkheid even uit te rusten in één van de wagonnetjes van de Tongerlo Kerst Express en een rondje mee te rijden. Voor de creatieve jeugd staan Josina en Mandy klaar in hun (verwarmde) tent om mooie kerstknutselwerkjes te maken en ook kunnen zij zich laten schminken bij Reineke. Tussendoor om de honger te stillen even om een (gratis) lekker portie poffertjes bij de poffertjeskraam… en dat mag best meer dan één keer…! Samen met papa, mama, opa, oma, de buurman, gezellig. Glühweintje of warme chocomel erbij, die te vinden is in één van de tenten. En dat allemaal in je eigen tempo, want al deze attracties zijn er de hele middag tot 18.00 u.

Er zijn wel enkele tijden, die je in de gaten moet houden. Om 14.00 u kun je gaan kijken naar Julians Kinderkerstshow. Verwarmd buiten of bij heel slecht weer, binnen bij de Moriaan. Dit mag je echt niet missen! Wat je ook zéker niet mag missen, is het bezoek van de Kerstman in zijn arrenslee, getrokken door een paard, en zijn Elfjes. In zijn drukke programma op deze dag zal de Kerstman tussen 15.00 u en 16.00 u het Tongerloplein aandoen. Jij wilt toch ook met hem op de foto ?!!

Om 16.00 u komen alle volwassenen aan de beurt. Zij worden getrakteerd op een fantastisch muzikaal programma met niet minder dan de koren van Martine van de Kar en het R&B Orchestra o.l.v Bert van Uffelen. Veel om te luisteren, maar ook zeker om mee te zingen, tot 18.00 u.

Kortom: een uitstekende gelegenheid om heerlijk in de kerststemming te komen. We verwelkomen jullie graag allemaal op 17 december op het Tongerloplein. Tot dan !

 

Programma

Voor de kinderen – 13.30 tot 18.00 uur

  • – springkussen
  • – treintje rijden
  • GRATIS poffertjes eten
  • – warme chocomel drinken
  • – schminken met Reineke
  • – knutselen met Josina en Mandy
  • JULIANS KINDERKERSTSHOW (14.00 – 14.45 uur)
  • – bezoek van de KERSTMAN tussen 15.00 en 16.00 uur

Voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s – 16.00 tot 18.00 uur)

– heerlijke glühwein

– de mooiste kerst(pop)liedjes van toen en nu door de koren van MARTINE van de KAR en het R&B ORCHESTRA o.l.v. BERT van UFFELEN

bezoek de website