Tongerlopleinbekoort met Lad’sing

zaterdag 11 juni / 16:00 - 18:15 uur
Zaterdag 11 juni 2022 treedt de Roosendaalse ‘boyband’ LAD’SING op tijdens TongerlopleinbeKOORt. Aanvang 16.00 uur. Toegang: gratis. Locatie: Tongerloplein Roosendaal.
Lad’sing is een vijfkoppige zanggroep uit Roosendaal en is ruim 7 jaar geleden ontstaan uit een vriendengroep die samen bij een koor zongen. De groep bestaat uit Peter Schellingerhout, Erwin Brouwers, Stephan Verschuur, Hans Brandt en Dion v/d Luijtgaarden. Laatstgenoemde is de muzikaal leider van de groep. Lad’sing heeft een breed repertoire, variërend van jazz, pop, rock en à capella nummers die vaak meerstemmig worden gebracht. Gezongen wordt  in het Engels, Frans, Italiaans, maar zeker ook in het Nederlands.
Met regelmaat treedt Lad’sing ook op. Zo was de groep o.a. te horen bij de Beatlesdag op het Tongerloplein in 2019, Muziek bij de buren, in het openluchttheater tijdens ‘Nispen Inspireert’ en op een eigen georganiseerd benefietconcert voor Unicef. Ook verzorgt Lad’sing een, inmiddels traditionele, eigen concert dat jaarlijks wordt gebracht voor hun trouwe fans in De Moriaan Eten & Drinken.
Kijk voor meer info ook op de Facebookpagina van Lad’sing of stuur een mailtje: ladsing@mail.com
bezoek de website