VIVRE!

donderdag 01 januari

Op zaterdag 17 juni 2017 vindt op het Tongerloplein in Roosendaal voor de derde keer in successie het in geheel Franse stijl en sfeer opgetrokken evenement VIVRE! Ook dit keer weer een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met wat Roosendaalse ondernemers en artiesten met Frankrijk en met het Franse leven gemeen hebben… Van 11.00 tot 18.00 uur kan een ieder op het plein terecht voor een heus dagje Frankrijk in hartje Roosendaal!

 

Ontspannen Franse sfeer
Niet alleen het Roosendaalse publiek, maar ook de goed-weer-goden zijn uitgenodigd om VIVRE! in een ontspannen Franse sfeer van dichtbij mee te maken en te beleven. Dit alles onder het genot van talloze heerlijke Franse wijnen, diverse uitgestalde Franse kazen en allerlei andere verleidelijke lekkernijen, specialiteiten en tips die het Bourgondische leven in Frankrijk zo kenmerken. Uiteraard is ook De Moriaan Eten & Drinken van de partij met diverse Franse hapjes. Kortom, de inwendige mens wordt niet vergeten. En dat uiteraard geheel volgens Franse receptuur. Glaasje wijn erbij of misschien liever een biertje als alternatief? Het kan allemaal op 17 juni op het Tongerloplein bij VIVRE!

 

Franse markt
Diverse Roosendaalse ondernemers staan garant voor een veelzijdige en gevarieerde Franse markt. Dat geldt ook voor de kunstmarkt die net als vorig jaar op het podium achter de St. Jan is te vinden. Aan Franse muziek ontbreekt het uiteraard niet. Zo is zangeres Laura Sakko met haar prachtige chansons weer van de partij en geeft ook de Alliance Francaise acte de présence. Al met al een uitstekende ambiance om weer eens nader kennis te maken met de Franse literatuur, in fraaie reisboeken te neuzen, dan wel van de tentoongestelde kunst te genieten en… wellicht zelf de handen uit de mouwen te steken om iets kunstzinnigs te creëren.

 

Laura Sakko
Kijk voor meer info over Laura Sakko op: http://laurasakko.nl/

 

bezoek de website