VIVRE!

zaterdag 16 juni / 13:00 - 18:00 uur

Op zaterdag 16 juni 2018 presenteert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo, voor de vierde keer het in geheel Franse stijl en sfeer opgetrokken evenement VIVRE! Na het succes van de vorige edities is VIVRE! ook dit keer een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met wat Roosendaalse ondernemers en artiesten met Frankrijk en het Franse leven gemeen hebben… Van 13.00 tot 18.00 uur kan een ieder op het plein terecht voor een heus dagje Frankrijk in hartje Roosendaal!

Ontspannen Franse sfeer
Niet alleen het Roosendaalse publiek, maar ook de goedweergoden zijn uitgenodigd om VIVRE! in een ontspannen Franse sfeer van dichtbij mee te maken en te beleven. Dit alles onder het genot van talloze heerlijke Franse wijnen, diverse uitgestalde Franse kazen en allerlei andere verleidelijke
lekkernijen, specialiteiten en tips die het Bourgondische leven in Frankrijk zo kenmerken. De inwendige mens wordt dan ook niet vergeten. En dat uiteraard geheel volgens Franse receptuur. Glaasje wijn erbij of misschien liever een biertje als alternatief? Het kan allemaal op 16 juni op het Tongerloplein tijdens VIVRE!

Franse markt
Diverse Roosendaalse ondernemers staan garant voor een veelzijdige en gevarieerde Franse markt. Net als vorige jaren is er een kunstmarkt die wederom op het podium achter de St. Jan te vinden is. Deze is dit keer sterk uitgebreid. Franse muziek wordt verzorgd door de groep Azaré (14.30-15.45 uur) en zanger/accordeonist Paul Papillon (16.00-18.00 uur) die de Franse musettes als geen ander beheerst en dit graag afwisselt met mooie Franse chansons. Al met al een uitstekende ambiance om weer eens nader kennis te maken met de Franse literatuur, in fraaie reisboeken te neuzen, dan wel van de tentoongestelde kunst te genieten en… wellicht zelf de handen uit de mouwen te steken om iets kunstzinnigs te creëren.

Kijk voor de laatste, actuele info regelmatig op deze website en/of breng een bezoek aan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/tpleinroosendaal/?ref=bookmarks

bezoek de website