VIVRE!

zaterdag 24 juni / 13:00 - 17:00 uur

Op zaterdag 24 juni 2023 presenteert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo, voor de zesde keer het in geheel Franse stijl en sfeer opgetrokken evenement VIVRE! Na het succes van de vorige edities is VIVRE! ook dit keer een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met wat Roosendaalse ondernemers en artiesten met Frankrijk en het Franse leven gemeen hebben…

Van 12.00 tot 18.00 uur kan een ieder op het plein terecht voor een heus dagje Frankrijk in hartje Roosendaal!

 

Franse sfeer en markt

Franse muziek wordt wederom verzorgd door Laura Sakko. Daarnaast staan diverse Roosendaalse ondernemers garant voor een veelzijdige en gevarieerde Franse markt met o.a. Franse kazen, brood en andere lekkernijen. Net als vorige jaren is er een kunstmarkt. Voor de liefhebbers zijn er brocante kramen waar volop te snuffelen valt. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van de voor die middag aangelegde Jeu de Boules baan. Speciaal voor de jeugd is een schminker aanwezig. En last but not least: voor alles wat je verder over Frankrijk wilt weten, kun je terecht bij de Alliance Française.

 

Kortom, VIVRE! biedt ook dit jaar weer een uitstekende ambiance om nader kennis te maken met de Franse cultuur, dan wel van de tentoongestelde kunst te genieten en… wellicht zelf de handen uit de mouwen te steken om iets kunstzinnigs te creëren.

bezoek de website