Geen activiteiten op het Tongerloplein tot en met mei 2020

Geplaatst op
Beste cultuurliefhebber,
 
De impact van het coronavirus beïnvloedt in grote mate onze culturele wereld. Ook voor het Tongerloplein in Roosendaal en de activiteiten, georganiseerd en gefaciliteerd door T’plein, heeft dit zijn gevolgen.
Allerlei maatregelen worden op advies van het RIVM door de regering opgelegd. De aanwijzingen van het RIVM en de regering zijn voor ons leidend. Voor ons is daarom bepalend: geen grote groepen mensen bij elkaar brengen, afstand houden, geen horeca.
Op dit moment hebben wij dan ook besloten alle activiteiten tot en met de maand mei te cancelen. In onderling overleg wordt bekeken of er een mogelijkheid is van uitstel naar een later tijdstip in het jaar. Of de geplande activiteiten na de maand mei wel doorgang vinden, hangt af van de situatie op dat moment. We houden iedereen hiervan via onze Facebookpagina en website op de hoogte.
Het zijn heel vervelende maatregelen, maar T’plein steunt ten volste het beleid van de regering om deze crisis de kop in te drukken. Door met z’n allen deze dwingende adviezen te volgen, kunnen we hopelijk later in het jaar weer volop genieten van culturele evenementen, die op het Tongerloplein in het bijzonder.
Bestuur T’plein