KringProef – 12 september 2015

Geplaatst op

Kringproef
Het is inmiddels een vast onderdeel van de programmering van De Kring aan het begin van het theaterseizoen: KringProef. Op zaterdag 12 september organiseert De Kring de derde editie: ’s middags een verrassend, interactief programma voor kinderen en zoals altijd blijft het avondprogramma voor volwassenen zo lang mogelijk geheim… Proeven van het nieuwe seizoen, dat staat centraal.

Middagprogramma
Dit jaar vindt het middagprogramma vanaf 14.30 uur op het Tongerloplein plaats. Mis het niet, want vanaf 15.00 uur starten de supertoffe previews van:

Peter Pan
Suske & Wiske
JeansTEENZ
Thomas de Stoomlocomotief

Naast de previews lopen Buurman en Buurman de hele middag rond op het plein.

KringProef Avondprogramma
Zoals altijd blijft het avondprogramma zo lang mogelijk geheim. Er zijn previews te zien van voorstellingen die komend seizoen geprogrammeerd staan. Genoeg te proeven, beleven en genieten deze avond. Laat u verrassen en loop ‘KringProof’ naar buiten!

Avondprogramma Tongerloplein
Vanaf ongeveer 19.00 uur wordt u op het plein muzikaal en theatraal ontvangen door de cast van The MusiCompany. Terwijl de KringProef verder gaat in De Kring, zal Rosalinde Traets, initiatiefnemer Obar, een programma op het podium van het Tongerloplein verzorgen. Obar richt zich op jong muzikaal talent in alle soorten en maten. Van jonge bandjes en singer-songwriters tot jong DJ talent. Ook deze avond zal bestaan uit live muziek van bandjes en singer-songwriters.

Gratis
De KringProef is gratis toegankelijk – u dient voor de avond wél kaarten te reserveren. Het gehele buitenprogramma vindt plaats op het Tongerloplein en reserveren is niet nodig (vrije inloop).