LUSTRUM EDITIE BEATLES-FESTIJN GROOT SUCCS

Geplaatst op

De lustrum editie van BEATLES op het Tongerloplein in Roosendaal op 12 oktober jl. is een groot succes geworden. De belangstellenden voor de BEATLES-markt kwamen van heinde en verre. Want BEATLES-fans en verzamelaars grijpen alle aangelegenheden aan om dat ene nog ontbrekende singletje of ontbrekende LP/CD op de kop te tikken.

GRANDE FINALE
Ook dit keer waren enkele honderden fans en liefhebbers getuige van een sfeervolle en vooral muzikaal hoogstaande grande finale. De Roosendaalse gelegenheidsformatie The Magical Mysterie Band speelde de ene na de andere BEATLES-hit. Het publiek was enthousiast, verrast en zong alle teksten mee. Het anderhalf durende optreden werd afgesloten met de meezinger Hey Jude.

ZUID WEST TV
Heel blij is T’plein met de reportage die gemaakt is door Zuid-West TV uit Bergen op Zoom. Onderstaand de link naar het live verslag van BEATLES 2019 op het Tongerloplein in Roosendaal: http://www.zuidwesttv.nl/news/6954/116/Speuren-naar-dat-ene-bijzondere-singletje-op-BEATLES?fbclid=IwAR1jycmlh6zQJ6L5CRDFH4RGU7hl3EqdZ45X3-NfrR-PTcIqvg4kDrUe3IM