Activiteit melden

Om in het programma-overzicht van T’plein te kunnen worden opgenomen, dienen onderstaande vragen te worden beantwoord. Het meezenden van een persbericht en foto’s is mogelijk. T’plein behoudt zich het recht voor om ingezonden activiteiten niet te plaatsen of in te korten.
Het aanmelden van een activiteit betekent niet dat de activiteit automatisch doorgang kan vinden. Indien er op het Tongerloplein reeds activiteiten en/of evenementen gepland zijn, krijgt de aanmelder daarvan bericht.

Gegevens activiteit

 

Gegevens organisator

 

Vergunning

  • Let op: T’plein meldt de activiteit bij de afdeling vergunningen van de gemeente Roosendaal. Niet alle activiteiten/evenementen zijn vergunningsplichtig. Is voor een activiteit een vergunning nodig en is deze niet verleend, dan kan de activiteit geen doorgang vinden. Het aanvragen van vergunningen kan door T’plein worden verzorgd, mits de betreffende activiteit minimaal 10 weken voorafgaand aan de activiteit middels dit aanmeldingsformulier is aangemeld.
 

Techniek

  • T’plein is benieuwd of er bij de activiteit gebruik wordt gemaakt van:
  • Tot op zekere hoogte kan T’plein hierin een helpende hand bieden. Indien daar behoefte aan is, omschrijf dan onderstaand waar hulp bij geboden is:
 

Beveiliging formulier