SALSA-EVENT WEDEROM GROOT SUCCES

Geplaatst op

Salsa Event op het Tongerloplein weer groot succes!

Na de successen van de vorige jaren was er op zaterdag 14 juli 2018 een nieuwe aflevering van het ‘Salsa Event’ op het Tongerloplein. Om 16.00u. startten de twee DJ’s het feestje van de swingende Zuid-Amerikaanse muziek. Zoals ook bij de eerdere edities kwam het wat langzaam op gang. Maar naarmate de tijd vorderde, lieten de toegestroomde mensen zien dat ze het uitstekend naar hun zin hadden. Steeds meer paren kwamen op de dansvloer om op geheel eigen wijze te dansen op de opzwepende ritmes. Sommigen lieten zich verleiden om voor het eerst de danspassen te leren. Ze hadden er duidelijk schik in en bleven volhouden!

Op de terrassen was het goed toeven onder de grote parasols. Sommigen maakten dankbaar gebruik van de aan hen aangeboden kussentjes om op de trappen van de Biggelaar te genieten van muziek en dans.

Patrick van de Salsacademy liet ons weten veel positieve reacties te hebben ontvangen. Voor een aantal mensen was er zelfs aanleiding geweest om zich bij hem in te schrijven voor danslessen! “Salsa op het Tongerloplein heeft zijn bestaansrecht nu wel verworven!” vertelt hij trots.

Klik voor de foto’s op: https://tpleinroosendaal.nl/gallery/salsa-event-14-07-2018/